Незрівнянний салат, про який багато забули або не знали! Легко і просто приготувати!
Цей рецепт салату багатьом відомий, але його вже встигли забути. Салат “Міністерський”, який був популярний у радянські часи. Дуже смачний і простий у приготуванні рецепт. Прикрасить будь-який святковий стіл або відмінно підійде для повсякденного трапези.
Інгредієнти
1. Філе індички відварне (яловичина) – 250 гр.
2. Яйце – 3 шт.
3. Цибуля – 1 шт.
4. Огірок маринований – 150 гр.
5. Сіль, перець чорний – за смаком
6. Майонез – 50-60 гр.
7. Зелень – за смаком
Приготування
1. Відварене філе і огірок нарізати на тонкі брусочки. У мене філе стегна індички, але в оригінальному рецепті додавали варену яловичину. Особливої різниці в смаку немає.
2. Яйця збовтати виделкою з сіллю. Спекти три млинця, попередньо змастивши сковороду рослинною олією. Млинці нарізати на стрічки і відправити в салатник.
3. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до прозорості на невеликій кількості рослинного масла. Додати до решти інгредієнтів.
4. Салат посолити, поперчити за смаком і заправити майонезом, але можна і сметаною, додавши 0,5 ч. л. гірчиці.