Кулінарія

Незрівнянний салат, про який багато забули або не знали! Легко і просто приготувати!

Цей рецепт салату багатьом відомий, але його вже встигли забути. Салат “Міністерський”, який був популярний у радянські часи. Дуже смачний і простий у приготуванні рецепт. Прикрасить будь-який святковий стіл або відмінно підійде для повсякденного трапези.

Інгредієнти

1. Філе індички відварне (яловичина) – 250 гр.

2. Яйце – 3 шт.

3. Цибуля – 1 шт.

4. Огірок маринований – 150 гр.

5. Сіль, перець чорний – за смаком

6. Майонез – 50-60 гр.

7. Зелень – за смаком

Приготування

1. Відварене філе і огірок нарізати на тонкі брусочки. У мене філе стегна індички, але в оригінальному рецепті додавали варену яловичину. Особливої різниці в смаку немає.

2. Яйця збовтати виделкою з сіллю. Спекти три млинця, попередньо змастивши сковороду рослинною олією. Млинці нарізати на стрічки і відправити в салатник.

3. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до прозорості на невеликій кількості рослинного масла. Додати до решти інгредієнтів.

4. Салат посолити, поперчити за смаком і заправити майонезом, але можна і сметаною, додавши 0,5 ч. л. гірчиці.