Кулінарія

Велика смачна піца: найчастіше я готую саме таку

Приготуємо дріжджове тісто. Виливаємо В миску тепле молоко, я його підігріла на плиті.

Трохи молока залишаємо в маленькій ємності для розведення дріжджів. Висипаємо дріжджі, додаємо цукор. Перемішуємо.

В основну миску, додаємо яйце, рослинне масло, сіль. Перемішуємо.

Додаємо розведені дріжджі.

Висипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Воно виходить дуже липким. Не потрібно додавати ще борошно.

Расстаивать тісто я буду в мультиварці. Можна це зробити в духовці, розігрітій до 35 градусів.

Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом, перекладаємо тісто. Воно має піднятися 2 рази.

Включаємо мультиварку, вибираємо температуру 40 градусів і час 1 год.

Через годину опускаємо тісто і залишаємо ще на годину.

Тим часом можна приготувати начинку для піци.

Нарізаємо смужками карбонад або шинку, ковбасу або інші, улюблені вами, ковбасні вироби.

Сир натерти на крупній тертці, у мене гауда.

Помідори нарізати півкільцями.

Змащуємо деко олією.

Олійними руками викладаємо тісто на деко.

Розподіляємо тісто на весь деко, по краях робимо невеликі бортики.

Викладаємо помідори.

Розподіляємо карбонад.

Зверху посипаємо сиром.

Тоненькою цівкою поливаємо майонезом, для цього я відрізаю куточок упаковки.

Зверху посипаємо зеленню.

Відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 20-30 хвилин. В моїй газовій духовці піца випікається хвилин 35.

Тонке тісто. багато начинки. розплавлений сир. .