Кулінарія

Холодний борщ

Інгредієнти

  • Буряк – 2 шт
  • Яйце куряче – 3 шт
  • Сметана – 100 гр
  • Кріп – 1 шт
  • Огірок – 2 шт
  • Вода мінеральна без газу – 1 літр
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування

Буряк відварити до повної готовності, яйця зварити круто.
Відокремити білки від жовтків.
На крупній тертці натерти білки, буряк і огірки.
Жовток розтерти з сметаной10-15%, дрібно нарізаною зеленню і сіллю.
З’єднати сметанную масу з овочевою, залити мінеральною водою без газу, затягнути харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 2-3 години.
Освіжаючий борщ готовий!